14 March 2011

Kami bukan lesbian okey!!!!!!

salam...
kontroversi tak tajuk aku ni??..
hahaha...

aku nak kongsi satu story kat korang....
pada suatu hari....
aku ngan member aku ni kuar tengok wayang...

HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA

bagi aku citer ni best sbb aku memang suka filem epik....
kalo yang x minat tu mesti cakap citer ni tak best....
suka betol tengok si marcus, putera raja Rom....

okey2..
back to the story...

lepas kitaorang tengok muvie...
kitaorang lepak2 tepi pantai....
aku ngan kawan aku je...
berdua okey...
girl + girl...

ada ke patut...
ada makhluk2 sumbang yang dok usha panas kitaorang...
padahal bukannya kami wat apa pown...
just makan2 n lepak2 je...

ada lagi kot yang teruk....
apa yang aku ngan kawan aku nampak...
aku nak citer kat sini pown tak sampai ati....
wat tambah dosa aku ngan korang je..
hahaha....
series...
dorang tu memang tak tahu malu...
siang2 buta nak wat maksiat....
tp yang ni dorang tak terasa nak usha lak...
manusia2....

kat sini ada satu pengumuman!!!!!!...
kepada sesiapa yang ternampak perempuan yang keluar berdua ngan kaum sejenis...
tak bermakna dorang ni lesbian okey.....
so..
tak payah la dok usha2 n mulut terkumat-kamit mengutuk...
aku bukan lesbian sbb aku dah ada encik beliau....

p/s : bukan bengang tapi sesuatu dah spoil mood aku..


3 comments:

~@~FaFa KiMuRa SaKuRa~@~ said...

sye pon bkn lesbian sbb sye suke lelaki sejati....

NurKasih Yusoff said...

bila pulak korg blh jadi perhubungan yang lain ini..hehehe..relex lah...asal mamat tuu hensem sgt ke mulut terkumat kamit tuu...hehehe

Cempaka Biru said...

Best cite ni! Tapi adalah sedikit kelemahan dr segi CGI yg tak seberapa nak kemas. Cik pun ada buat review tentang filem ni...

salam ziarah ~ cik cempaka~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...