25 October 2011

Adore Her Voice

salam...
straight to the point ok..
aku nak cakap yang aku dah jatuh cinta dengan suara budak ni..
Amalia Alias...

camne aku leh jumpa video dia?
serius aku lupa..
haha..

dia suka wat cover untuk lagu2 korea...
even blajar kat Jepun...
ada jugak lagu melayu uolllss...

enjoy her song ok !!







22 October 2011

Best birthday ever

salam..
happy birthday to me!!!
yeahhh...
umur aku dah 22...
21st Oktober 2011..
alhamdulillah sebab diberi peluang oleh Pencipta untuk
aku terus berbakti kat dunia ni..

tahun ni aku rasa birthday yang paling havoc..
i loikkee..
hehe..

aku dapat wish dari :
family
yang tersayang
kawan2..

i got surprise from my roommate & my classmate..
ohh dear..
i really appreciate that..
no wonder la aku tengok dorang pelik je perangai masing2..
cam nak sembunyikan sesuatu dari aku..

ni la makcik2 yang dah buat birthday
aku jadi best..

meh sini nak promote si cantik jelita ni..
from left : nana, izah, ika, ju, sya

sorang lagi..

kak sarah..
please jangan marah saya ye kak..


the delicious cake..
my feveret choc cake..
aku rasa heaven sangat bila suap kek tu dalam mulut..
sedap..
dorang cakap tu kek secret recipe..
padahal...
hahaha...

the present & wishes











dorang ni cam tahu2 je aku addicted ngan benda2 ni..
btw tq gegurl..

^_^


21 October 2011

My Eye Candy

salam..
ohh!!
i really miss them..
since i'm in the third year student..
i didn't have enough time to back home & see them..





aku letak 3 gambar ni bukannya apa pun..
seronok tengok ekspressi muka adwa...

17 October 2011

07 October 2011

Hey You

salam..
for those who doesn't have self-esteem..
you should hear this song..
and understand the lyrics..
it will give you inspiration..

i want to say that....
ALLAH's creatures is really beautiful..
all of us are beautiful..



the song title : hey you
by : miranda cosgrove


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...